Mijn dak staat niet op het zuiden is dat nadelig?
Dat hoeft niet perse nadelig te zijn, het ligt een beetje aan de wat er rondom uw dak staat dat schaduw kan werpen op uw panelen.  Er kan bijvoorbeeld een oost - west opstelling worden gemaakt waardoor de panelen 's ochtends tot 's avonds energie kunnen opwekken. Wil je zeker weten hoe het op jouw situatie is neem dan even contact met ons op.
Wat is salderen?
We spreken van salderen wanneer uw stroomleverancier de hoeveelheid door uw opgewekte energie van de door hem geleverde energie aftrekt.  Salderen is dus het aantal kWh die u opwekt min de kWh's die u verbruikt.
Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?
Dat is afhankelijk van een aantal factoren. Welke panelen en randmaterialen heeft u nodig? Hoe is het verbruik en wat is de waarde van uw installatie? De gemiddelde terugverdientijd is ongeveer  5 jaar.  De relevante terugverdientijd voor uw organisatie rekenen we natuurlijk graag voor u uit..
Welk onderhoud is er nodig voor zonnepanelen?
Zonnepanelen hebben eigenlijk geen onderhoud nodig. Het vuil dat op de panelen kan vallen wordt meestal met een regenbuitje weggespoeld. Heeft u zwaarder vervuilde panelen dan kunt u contact met ons opnemen.
Hoe lang duurt het totdat ik de offerte krijg?
U kunt de offerte binnen 5 (werk)dagen verwachten.
Welke kosten worden meegenomen in de offerte?
In de offerte worden al de kosten die we nodig hebben om het systeem werkend op te leveren. Achteraf dus geen extra kosten of verrassingen.

Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op

Contact